Koirapelejä netissä

Ehkäpä elämääsi ei sovi koira juuri nyt, mutta kaipaat silti koiramaista menoa. Voi olla hyvinkin, että ymmärrät koirasta johtuvat rajoitteet, kuten lomien aikana hoitajan löytäminen tai vain ulkoiluttamisen vaikeus, jos asut kivikylässä kiireisten katujen ympäröimänä. Vastuuntuntoisena et aseta omia mieltymyksiäsi koiran tarpeiden edelle.

Koiraa kaipaava voi nyt mennä nettiin ja naputella siellä esiin esimerkiksi www.dogzer.net sivun, josta löytyy virtuaalinen koira hoidettavaksesi. Valittavanasi on useampi koirarotu, joista valitset pennun itsellesi. Pelin idea on hoitaa koiraa niin, että se kasvaa aikuiseksi. Tehtävää siis riittää pelaajalle ”ruokkimisen” muodossa näinkin, mutta ikävät ulkoiluttamiset räntäsateella tai pimeässä jää tekemättä.

Koiruuksia ja koiramaista pelaamista on koottu petgames.com -sivustolle, jossa monet pelit ovat varsin yksinkertaisia. Ne viihdyttävät perheen pienimpiäkin, etenkin jos heillä on haaveena ajatus omasta koirasta. Pelit ovat mukavaa ajankulua.

Koirasuden polku on mielenkiintoinen yhdistelmä pelejä ja muuta harrastusta. Mukana on satuja ja piirtämistä, sekä hyödyllistä tietoa koirista että muista karvaisista kavereista. Näiltä sivuilta löytyy tekemistä useammaksi päiväksi sekä linkkejä samankaltaisiin sivuihin.

Keveää ja helppoa videohedelmäpeliäkin löytyy netistä, ja jos pelaat panoksilla, saattaa yllätykseksesi tulla potti rahaa. Diamond Dogs on Betsson nettikasinon hauska peli joka ei rasita velvollisuuksilla. Jokaista pyöräytystä seuraa terhakka koiran haukahdus, kun timanteilla koristetut gangsterimaiset koirahahmot rullaavat ruudussa. Pelaaja saattaa voittaa bonuskierroksen, jossa pyrit valitsemaan voittajakoiria kokoelmaasi.

Furry Paws on englanninkielinen koira-faneille suunnattu sivusto, ja sopivaa harrastetta niille, jotka haluavat testata vaikka omaa kielipohjaa ja erityissanastoa harrastuksen merkeissä. Pelin alussa valitset itsellesi mieluisesi koiran erittäin pitkästä listasta, josta löytyvät ehkä koko maailman koirarodut. Pelit ovat ilmaisia ja linkkejä löytyy foorumeihin sekä muihin vastaaviin sosiaalisiin toimintoihin muiden asiasta kiinnostuneiden seuraan. Koiraharrastus yhdistää monia ihmisiä.

Pikku mukuloille löytyy netistä söpöläiselle sopivaa peliä, missä voi pukea koiranpennun, eikä se ryppyile vastaan. Tämä hauska peli on icestormz.com -sivustolla, ja se saattaa olla hyvinkin suosittu hauskuutus lapsille, jos oma koiraa ei vielä ole.